Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2531 306 728

Ωράριο Λειτουργίας
Καθημερινές: 09.00΄ - 20.00΄
Σάββατο: 09.00΄ - 14.00΄

Σχετικά με μας

Το www.farmadeals.com (Farma Deals) είναι η εταιρεία που δραστηριοποιείται στο ηλεκτρονικό εμπόριο με σκοπό να προβάλει προς πώληση στο κοινό τα προϊόντα του έλληνα επαγγελματία – παραγωγού - βιοτέχνη. Είναι, δηλαδή, το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) του κάθε επαγγελματία – παραγωγού - βιοτέχνη που λειτουργεί προς το συμφέρον του. 

Το Farma Deals ιδρύθηκε το έτος 2012 ως Αγροτικός Κατάλογος, με σκοπό να αναδείξει – προβάλει τα τοπικά αγροτικά προϊόντα της κάθε περιοχής και να συνδέσει τον παραγωγό με τον καταναλωτή και τον ενδιαφερόμενο επαγγελματία, και, αντιλαμβανόμενο τις ανάγκες τους, καθώς και τις απαιτήσεις της κοινωνίας, εξελίχθηκε στο ηλεκτρονικό κατάστημά τους, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους της τεχνολογίας. 

Στο Farma Deals μπορεί ο κάθε επαγγελματίας – παραγωγός - βιοτέχνης να προβάλει προς πώληση τα προϊόντα του στην τιμή που αυτός επιθυμεί. Σε κάθε περίπτωση παραγγελίας από τον καταναλωτή, το Farma Deals αναλαμβάνει τη διεκπεραίωσή της, δηλ. την ενημέρωση του επαγγελματία – παραγωγού για την προετοιμασία – συσκευασία του προϊόντος, την αποστολή συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) ή μεταφορικής εταιρείας, για την παραλαβή και άμεση παράδοσή του απευθείας στον πελάτη, καθώς και την ενημέρωση του τελευταίου. 

Το Farma Deals δέχεται ηλεκτρονικές on line, τραπεζικές ή με FAX παραγγελίες όλες τις ημέρες και ώρες της εβδομάδας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Η λειτουργία του Αγροτικού Καταλόγου συνεχίζεται κανονικά με μεγάλη επιτυχία και χωρίς κάποιο κόστος για τον επαγγελματία – παραγωγό, για την καλύτερη προβολή της επιχείρησής του.  

em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg
Καφές Κέκκερη
 
Safir Halva Tahini
ΖΥΜΑΡΙΚΑ
 
  kafekopteio serafetin
 
sourini sweets
mannesmann
gude
scheppach
troy
wert
sun-fix