Έχετε κάποια ερώτηση;

Τρόπος Λειτουργίας

Αγροτικός Κατάλογος

Στον Αγροτικό Κατάλογο του Farma Deals μπορείτε να βρείτε προμηθευτές, παραγωγούς και επιχειρήσεις σχετικά με Αγροτικά, Κτηνοτροφικά και άλλα Προϊόντα. Οι καταχωρήσεις είναι οργανωμένες σε μια πληρέστατη λίστα κατηγοριών. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε καταχωρημένους παραγωγούς και επιχειρήσεις χρησιμοποιώντας τη φόρμα αναζήτησης που υπάρχει στην αρχική σελίδα.

Επιλέγοντας την κατηγορία που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να δείτε διάφορες πληροφορίες για κάθε προμηθευτή / παραγωγό / επιχείρηση όπως: διεύθυνση, τηλέφωνα, email, website, αναλυτική περιγραφή της δραστηριότητας του κάθε καταχωρημένου, φωτογραφίες κ.α. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί του, χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στα δεξιά της σελίδας.

Προσφορές

Μέσω της επιλογής *Προσθήκη Προσφοράς* ο χρήστης μπορεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας και να ζητήσει την προσθήκη των προϊόντων του στο e-shop Farma Deals.

Εγγραφή

Για να καταχωρηθείτε ως προμηθευτής / παραγωγός / επιχείρηση στον αγροτικό κατάλογο, ή για να δημοσιεύσετε τη δική σας αγγελία ή προσφορά, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε ως μέλος.

Στο πρώτο βήμα της διαδικασίας εγγραφής θα σας ζητηθεί να εγγραφείτε ως παραγωγός.

  • Ως παραγωγός μπορείτε να ζητήσετε την προσθήκη των προϊόντων σας στο e-shop Farma Deals με σκοπό την πώλησή τους. Παράλληλα με την εγγραφή σας όμως, δημιουργείτε και μια καταχώρηση/προφίλ στον Αγροτικό Κατάλογο του FarmaDeals.