Τρόποι πληρωμής


  • Με Αντικαταβολή

Τα προϊόντα μεταφέρονται στον πελάτη μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών (courier), όπου κατά την παραλαβή τους πληρώνεται το ανάλογο ποσό.  

Σε περίπτωση ογκώδους ή μεγάλου βάρους αντικειμένων, αυτά μεταφέρονται με μεταφορική εταιρεία, κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη, αφού πρώτα κατατεθεί σε λογαριασμό μας το ανάλογο ποσό πληρωμής και η παραλαβή τους γίνεται από την έδρα της μεταφορικής. 

  • Με Χρέωση Πιστωτικής / Χρεωστικής Κάρτας

Αν ο πελάτης επιθυμεί την πληρωμή της παραγγελίας του με πιστωτική κάρτα VISA - MasterCard, μπορεί να τη χρησιμοποιήσει με ασφάλεια, αφού οδηγείται σε ασφαλή διακομιστή με κρυπτογράφηση SSL της τράπεζας Eurobank . Στη συνέχεια, δίνει τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας και μόλις πραγματοποιηθεί η έγκριση, το ποσό πιστώνεται στο FARMA DEALS και εκτελείται η παραγγελία του. 

  • Με Viva Wallet Card

Η Viva Wallet Card συνδέεται αυτόματα με το υπόλοιπο του Viva Wallet του πελάτη.

  • Με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Ο πελάτης μπορεί να καταθέσει τα χρήματα που αφορούν την παραγγελία του στον παρακάτω λογαριασμό μας. 

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK: GR0802604640000310200052523

Δικαιούχοι Λογαριασμού: ΚΑΡΔΙΜΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

*Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο sales@farmadeals.com για να γνωστοποιήσετε την πραγματοποίησή της, ή μέσω FAX: 2531 306727, προκειμένου να μπορέσουμε να στείλουμε την παραγγελία σας γρήγορα, χωρίς να περιμένουμε την επιβεβαίωση της κατάθεσης από την Τράπεζα (χρειάζονται 1 - 2 εργάσιμες). 

em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg
Καφές Κέκκερη
em_brand_02.jpg
ΖΥΜΑΡΙΚΑ
Safir Halva Tahini
 kafekopteio serafetin